Εντοπίστηκε 5 χρόνια μετά ο δραπέτης από τις φυλακές Αλικαρνασσού – Συνέχιζε απτόητος τις ληστείες

Δύο υπήκοοι Σερβίας συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενοι για ληστείες που έγιναν τους τελευταίους μήνες σε εμπορικά καταστήματα πολεοδομικού συγκροτήματος. Ο ένας ήταν ο δραπέτης που είχε διαφύγει τον Απρίλιο του 2014 από τις φυλακές Αλικαρνασσού Κρήτης.

Ο δραπέτης μαζί με το συνεργό του από το συγκρότημα αφαίρεσαν είδη ένδυσης και οπτικά ηλίου και οράσεως, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται, σύμφωνα με τους παθόντες, ότι προσεγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε ένα τσεκούρι στην κατοχή του 51 ετών άνδρα, ενώ ο συγκατηγορούμενός του υπέδειξε πλαστά έγγραφα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2017 έως τις αρχές του προηγούμενου μήνα πραγματοποίησαν τη μία διάρρηξη μετά την άλλη, φτάνοντας συνολικά στις 19, με στόχο εμπορικά καταστήματα.

drapetis2 solo

Μέσα στο ίδιο όχημα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα εντοπίστηκαν διάφορα κλοπιμαία, τα οποία και αναμένεται να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

drapetis4 solo

drapetis3 solo

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: