Ενημερωτική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας

Ενημερωτική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα απρόσκοπτης κίνηση πεζών, ατόμων με αναπηρίες, ηλικιωμένων και γονέων με βρεφικά καρότσια 

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα απρόσκοπτης μετακίνησης στις πόλεις πεζών, ατόμων με αναπηρίες, ηλικιωμένων και γονέων με βρεφικά καρότσια. 

Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε χθες (18-10-2019) το πρωί στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, όπου αστυνομικό προσωπικό μοίρασε έντυπο «ενημερωτικό» υλικό και συζήτησε με διερχόμενους πολίτες για την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης κίνησης των ευπαθών ομάδων σε πλατείες, πεζόδρομους και πεζοδρόμια. 

Επιπρόσθετα, από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας ήδη εφαρμόζεται ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο με συγκρότηση συνεργείων ελέγχων με σκοπό τον εντοπισμό οδηγών που δεν συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και αφορούν κυρίως παράνομες σταθμεύσεις σε διαβάσεις πεζών, πεζοδρόμια και θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box