Ενημέρωση του συλλόγου γονέων γυμνασίου Παραμυθιάς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Επίσκεψη στο γυμνάσιο Παραμυθιάς πραγματοποίησε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς Αντιγόνη Φίλη όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή Δημήτρη Κοντό σχετικά με την διαδικασία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Η ασφαλής λειτουργία του σχολείου έχει εξαιρετική σημασία για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, η συχνή και ορθή εφαρμογή υγιεινής των χεριών με πλύσιμο με σαπούνι ή χρήση αντισηπτικών, ο τακτικός καθαρισμός από τις υπαλλήλους καθαριότητας, ο συχνός και καλός αερισμός των αιθουσών, η προσέλευση των μαθητών στις τάξεις και η έξοδος τους στο προαύλιο υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους αποφεύγοντας τις μεγάλες συναθροίσεις κα.

Όλοι οι μαθητές θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για την μετακίνησή τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ καθώς και για την ακριβή ώρα του αγιασμού. Οφείλουμε όλοι στην παρούσα συγκυρία να δείξουμε την σοβαρότητα που επιβάλλεται, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box