Ελένη Νιτσόλα για Ικαρία: Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει την μιάμιση ώρα με τα 15 λεπτά

Η κάτοικος της Ικαρίας που αποκάλυψε το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με πάρα πολλά άτομα στο σπίτι βουλευτή της Σάμου, έδωσε τη δική της απάντηση στην εκδοχή του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΪ, πως το γεύμα στην Ικαρία κράτησε μόνο 15 λεπτά, αλλά η κάτοικος του νησιού που αποκάλυψε την συνάντηση έχει διαφορετική γνώμη.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Νιτσόλα απαθανάτισε τον πρωθυπουργό στο σπίτι του βουλευτή κ Στεφανάδη και τόνισε πως το γεύμα κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, έγραψε το εξής:

«Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχοτατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι… Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σιγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!!!!».

Σημειώνεται, πως ο πρωθυπουργός σημείωσε για το περιστατικό που ξεσήκωσε αντιδράσεις ότι «τα ίδια άτομα που ήμασταν στο ελικόπτερο, ήμασταν σε ένα γεύμα 15 λεπτών».

πηγη ieidiseis.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box