Εκλογική παρέμβαση Άλκη Φάτσιου

Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ..

Ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων ιδεολογικών και πολιτικών απόψεων μου, γνωστών άλλωστε….όσοι ανήκετε στην συντριπτική πλειοψηφία των ΠΟΛΛΩΝ, του ΛΑΟΥ, και έχετε αποφασίσει, έτσι κι αλλιώς, να πατε να ψηφίσετε στις εκλογές της Κυριακής, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ:.

ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ,ΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ,ΟΙ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ Κ. Λ. Π. ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΣΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;……………………..

ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ ,ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ: “ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΒΛΑΚΑΣ. ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ, ΟΤΙ ΕΓΩ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.”….