Εκλογές 2019: Στον αέρα το debate – Προς έκτακτη Σύνοδο Κορυφής η ΕΕ για την επιλογή αξιωματούχων

Εκλογές 2019: Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί το debate των πολιτικών αρχηγών που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου μετά από συμφωνία στην διακομματική επιτροπή.

Αρνητική τροπή πήραν οι διαπραγματεύσεις των ευρωπαίων ηγετών για την επιλογή του προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής και των άλλων αξιωματούχων με αποτέλεσμα να χρειαστεί μία ακόμα σύνοδος για να αρθεί το αδιέξοδο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dikaiologitika news, η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 1η Ιουλίου, ημέρα που έχει προγραμματιστεί το debate των πολιτικών αρχηγών.

Ετσι, θα πρέπει να αναζητηθεί τώρα νέα ημερομηνία, κάτι που είναι δύσκολο καθώς τα προγράμματα των αρχηγών όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης «φορτώνουν» σε βαθμό που δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση εάν η σύνοδος πάει για την 1η Ιουλίου, τότε η διακομματική επιτροπή που θα συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ημερομηνία, με την σημείωση ότι ακόμα δεν έχουν λυθεί άλλες δυσκολίες επί της διαδικασίας.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: