Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας – «ΕΠΑΛ, μαθητεία, προοπτικές και επαγγελματικά δικαιώματα»

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας – «ΕΠΑΛ, μαθητεία, προοπτικές και επαγγελματικά δικαιώματα»
Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας – «ΕΠΑΛ, μαθητεία, προοπτικές και επαγγελματικά δικαιώματα»

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου | 19:00 | Πολιτιστικό Κέντρο ‘‘Πάνθεον’’

Το ζήτημα της μαθητείας συνδέεται άρρηκτα με τα επαγγελματικά δικαιώματα και απασχολεί σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό των νέων ανθρώπων, ιδίως αυτών που φοιτούν στα ΕΠΑΛ.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, στοχεύοντας να ενημερώσει κάθε νέο και νέα, αλλά και να συμβάλει στο δημόσιο διάλογο για το κρίσιμο αυτό θέμα, πραγματοποιεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘‘Πάνθεον’’ εκδήλωση με τίτλο «ΕΠΑΛ, μαθητεία, προοπτικές και επαγγελματικά δικαιώματα».

Στην εκδήλωση παρεμβαίνει ο Θέμης Κοτσιφάκης (Εκπαιδευτικός, Συντονιστής Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ).

Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, κάθε νέο και νέα, να συμμετάσχει στην εκδήλωση, εμπλουτίζοντας τη συζήτηση.

Οργάνωση μελών Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: