Εικόνες χάους στην Κινέττα

«Καταστράφηκε όλη μου η ζωή» λέει κάτοικος στο protothema.gr – Δείτε τις εικόνες χάους μέσα από την Κινέτα που σαρώθηκε από την κακοκαιρία «Γηρυόνης»

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν σημειωθεί στην Κινέτα από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Κυριακής και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Στην περιοχή κινδύνευσαν ζωές και η Πυροσβεστική προχώρησε σε δεκάδες απεγκλωβισμούς κατοίκων από τα πλημμυρισμένα και αποκλεισμένα από τους όγκους του νερού σπίτια τους. 

Οι κάτοικοι εμφανίζονται οργισμένοι από όσα έζησαν τις προηγούμενες ώρες εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή τους για την αδράνεια και τα λάθη που προκάλεσαν την καταστροφή.

Στο protothema.gr μίλησε και ο Γιώργος Μαυρονάσος, κάτοικος της περιοχής που έχει και το ιατρείο, λέγοντας ότι οι εικόνες που συνάντησε όταν έφτασε στην περιοχή ήταν «ένα χάος».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι ζημιές «δεν περιγράφονται» προσθέτοντας με πίκρα ότι αυτό που κατάστράφηκε ήταν «όλη μου η ζωή».

Κάτοικος δείχνει τις ζημιές

«Πάλι καλά που σώθηκαν οικογένειες την τελευταία στιγμή» είπε νωρίτερα στο korinthostv.gr ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων Γ. Γκιώνης με αφορμή τα όσα σημειώθηκαν στην περιοχή από την κακοκαιρία «Γηρυόνης».

damage
damage2
damage3
IMG_2075
IMG_2061
IMG_2082
IMG_2077
IMG_2084
IMG_2060

Πηγή protothema.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: