Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 από 9.00 πμ έως 13.30 μμ

Συνάδελφοι συναδελφισσες

Οι ανάγκες για αίμα όχι μόνο δεν σταματούν ποτέ αλλά αντιθέτως αυξάνονται καθώς παρατηρείται σημαντική μείωση της καθιερωμένης προσφοράς αίματος. Φανταστείτε, λοιπόν, πως φέτος λόγω της πανδημίας, της αύξησης των κρουσμάτων και της καραντίνας υπήρξε μικρότερη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων όλης της χώρας. Αντιλαμβανόμαστε πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αποθέματα αίματος να μειωθούν δραματικά και, δυστυχώς, να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ  καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες όλα τα μέλη του Συλλόγου ,να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση είτε προσφέροντας λίγο από το αίμα τους είτε φέρνοντας φίλους και γνωστούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/3/2021 από 09:00 έως 13:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τέλος, να γνωρίζουν όλοι οι αιμοδότες, πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών και συγκεκριμένα:

1. Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση κατά την είσοδο του χώρου.

2. Κατά την είσοδο θα γίνεται χορήγηση αντισηπτικού χεριών

3. Μετά από κάθε αιμοδότη θα πραγματοποιείται αποστείρωση στις καρέκλες αιμοδοσίας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box