Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική στο ύψος του Αιγίου

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική στο ύψος του ΑιγίουΑπό το απόγευμα του Σαββάτου, εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thebest.gr, το τελευταίο διάστημα η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα πυκνή και δεν έχει περάσει κάποιο εκχιονιστικό μηχάνημα. 

Όπως μάλιστα ανέφερε ένας εκ των οδηγών, αν συνεχιστεί να πέφτει για ώρα τόσο πυκνό χιόνι η κατάσταση θα χειροτερέψει και τα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να μετακινηθούν κατ’ ελάχιστο.

Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγώνΟι δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή ξεκίνησαν από το μεσημέρι.

Το πρόβλημα παρατηρήθηκε στο 175 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Κορίνθου – Πατρών στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου, όπου πολλά οχήματα δεν μπορούσαν να ανέβουν λόγω του παγετού και την ανηφόρα πριν από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, κλήθηκαν να επιστρέψουν στην Αχαΐα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πάτρα-Αθήνα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.Share This:

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

17
Αρέσει σε %d bloggers: