Εγκάρδια υποδοχή του Α. Τσίπρα από τον Ζ. Ζάεφ στα Σκόπια (video)

Με ένα θερμό εναγκαλισμό υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. Ο κ. Ζάεφ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ξενάγησε τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του δείχνοντας κάποια στιγμή ένα δώρο που του είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ο κ. Ζάεφ, ότι «γράψαμε Ιστορία«.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει την Τρίτη στις 11.00 π.μ ώρα Ελλάδας σε συνέδριο του Economist με θέμα «Τα επόμενα βήματα προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση για τα Δυτικά Βαλκάνια- Πώς διαμορφώνεται το βαλκανικό τοπίο μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών», μαζί με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ και τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισημάνει τη σημασία που είχε η Συμφωνία, για τη σταθερότητα στην περιοχή και την αναζωογόνηση της ενταξιακής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιάννης Φασουλάς

www.ert.gr

ert.gr
Author:

Δήμητρα Λαχουρή
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: