Είμαστε κοντά για να μην φοράμε μάσκες από τον Ιούλιο

Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα για τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη όταν ρωτήθηκε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα απάντησε ότι “όλοι ελπίζουμε πως βρισκόμαστε κοντά σε αυτό δεδομένης και της επιδημιολογικής εικόνας, σε κάθε περίπτωση όμως, την απόφαση θα πρέπει να τη λάβουν οι ειδικοί που αξιολογούν όλα τα δεδομένα”. Όπως είπε η κα Πελώνη “εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στην Επιτροπή των ειδικών”.

Αναφορικά με τη συζήτηση για προνόμια και διευκολύνσεις σε εμβολιασμένους η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είπε ότι “οι πρώτες διευκολύνσεις τίθενται ήδη σε ισχύ σταδιακά όπως η μη χρήση μάσκας για εμβολιασμένους στα γυμναστήρια, από τους όρους που έχουν τεθεί σχετικά με την έναρξη πανηγυριών σε όλη την Ελλάδα που συνδέονται με τα ποσοστά εμβολιασμού. Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί η συζήτηση θα ανοίγει όλο και περισσότερο”.

πηγη enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box