Δ.Π.Θ.: Νέα κτίρια για την Ιατρική της Αλεξανδρούπολης

Υπογράφηκε εχθές η σύμβαση μεταξύ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της αναδόχου εταιρείας, για το έργο κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων του τμήματος Ιατρικής, που λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη.

Το έργο, προϋπολογισμού 12. 250.000 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και περιλαμβάνει την κατασκευή νέων κτιρίων συνολικού εμβαδού 5.000 τ. μ. περίπου, στα οποία θα στεγαστούν πέντε αμφιθέατρα, τέσσερις αίθουσες φροντιστηρίων, η γραμματεία, το κυλικείο και άλλοι κοινοί χώροι της Ιατρικής. Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο έκτασης 10 στρεμμάτων περίπου, προβλέπονται παρεμβάσεις εξωραϊσμού και δημιουργίας χώρου στάθμευσης. Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης εξέφρασε ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρος Πολυχρονίδης.

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

Χρυσούλα Σαμουρίδου
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: