Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα
Δύο (02) αλλοδαποί, ένας 25χρονος και ένας 30χρονος, συνελήφθησαν βραδινές ώρες προχθές, από στελέχη του του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Επίσης, ένας 23χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ο ανωτέρω συνελήφθη κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Μπάρι Ιταλίας διότι εκκρεμούσε εις βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από ιταλικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, ο ανωτέρω πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας με σκοπό την έκδοση του στις Ιταλικές Αρχές.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box