Δύο λεπτά πριν, θα τους είχε πέσει το ταβάνι στο κεφάλι

Απίστευτη τύχη είχαν οι μαθητές του 6ου νηπιαγωγείου της Κέρκυρας, αφού κατά τη διάρκεια του διαλείμματος έπεσε σοβάς στην αίθουσα που έκαναν μάθημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο οι τεχνικοί του δήμου που έσπευσαν όσο και οι εκπαιδευτικοί τόνιζαν μετά το συμβάν ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε εντοπιστεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εν αντιθέσει με άλλα σημεία του σχολείου.

Για την εξακρίβωση του προβλήματος, πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της αίθουσας.

Για το περιστατικό ο δ/ντης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Άνθης τόνισε ότι από το συμβάν θα μπορούσε να είχε υπάρξει σοβαρός τραυματισμός μαθητή ενώ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος δήλωσε πως “το κτίριο του 6ου Δημοτικού της Κέρκυρας έχει χτιστεί εδώ και 20 χρόνια, ωστόσο απαιτεί συντήρηση κυρίως στην οροφή του. Στην πλειονότητά τους τα σχολικά κτίρια του νησιού είναι πεπαλαιωμένα, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες παρεμβάσεις σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

πηγη corfupress.com/

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box