Δωρεές στο κοινωνικό παντοπωλείο από Ράμμο και Καψιώχα

Άλλες δύο δωρεές προς το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου, αυτή τη φορά από το Super market Ράμμος και από την εταιρεία Γ Καψιώχας.

Επίσης θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου, όπου συμπράττει και ελέγχει ο δήμος Σουλίου, σε προφίλ του σε κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει να προβάλλει δημοσιεύσεις από τοπική ιστοσελίδα αλλά μεροληπτεί προς την ιστοσελίδα periodikostep.gr.

Παρόλο που δημοσιεύθηκε αυτή η μεροληπτική αντιμετώπιση ούτε το κοινωνικό παντοπωλείο άλλαξε αντιμετώπιση αλλά ούτε ο πολιτικός προϊστάμενος -υπό την έννοια του ελέγχου, ο δήμαρχος Σουλίου δηλαδή, δεν έχει αντιδράσει.

Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι ο δήμαρχος σιωπηρά αποδέχεται αυτήν την μεροληπτική αντιμετώπιση.

Να πούμε εδώ ότι αυτές οι ανακοινώσεις δεν φτάνουν με τον συνηθισμένο τρόπο στο email μας. Γιατί κάθε σοβαρός δήμος με στοιχειώδη σεβασμό στα ΜΜΕ και στους πολίτες στέλνει δελτία τύπου στα ΜΜΕ. Καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες τέτοια email ακόμα και από δήμους εκτός της περιφέρειας Ηπείρου, αλλά σπανίως από τον δήμο Σουλίου.

Η αντιμετώπιση των ΜΜΕ δεν είναι θέμα προσωπικών σχέσεων αλλά θέμα δημοκρατικής αντίληψης και όπως προαναφέραμε στοιχειώδους σεβασμού.

Και νομίζουμε ότι ούτε οι εταιρείες που κάνουν αυτές τις δωρεές θα είναι ευχαριστημένες με αυτήν την πρακτική.

Η ανακοινώσεις του κοινωνικού παντοπωλείου:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box