Δωρεά αξίας 40.000 ευρώ στο Κοινωνικό φαρμακείο Ηγουμενίτσας

Δωρεά αξίας 40.000 ευρώ στο Κοινωνικό φαρμακείο Ηγουμενίτσας

Σε γενναιόδωρη προσφορά φαρμάκων, παραφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας προχώρησε η Ελβετική, μη κερδοσκοπική οργάνωση Griechenlandhilfe Schweiz.
Η συγκεκριμένη οργάνωση ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την παροχή «Βοήθειας στην Ελλάδα» και προμηθεύει με

ιατροφαρμακευτικό υλικό Ελληνικά Νοσοκομεία Κοινωνικά Ιατρεία και Κοινωνικά Φαρμακεία.
Η δωρεά προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών – επαφών στελεχών των δομών με τους υπευθύνους τις οργάνωσης κ. Μόσχο Χρήστου, κ. Jacob Kohn, και της κας Εliane Hanni ενώ τα υλικά παραδόθηκαν την Τέταρτη 28-03-2018 στις εγκαταστάσεις των δομών.
Με αφορμή την δωρεά αυτή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Πάκος δήλωσε :
Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημοσιά την Griechenlandhilfe Schweiz για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά. Θέλω να γνωρίζουν με την πράξη τους αυτή χάρισαν χαμόγελο και αισιοδοξία σε δεκάδες συμπολίτες μας. Ελπίζω το συγκινητικό αυτό παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και ιδιώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box