Δωρεάν rapid test το Σάββατο στην Γκρίκα

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test)  και σε επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και σε πεζούς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου στην Γκρίκα, από ώρα 10:00 π.μ  έως 14:00 μ.μ.

Οι πολίτες θα προσέρχονται στο χώρο εξέτασης  είτε με το όχημά τους (αυτοκίνητο, μηχανάκι),  είτε πεζοί, φορώντας τη μάσκα τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Μέσα στο αυτοκίνητο, μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα πλέον του οδηγού, εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

*Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η δράση θα αναβληθεί και θα προγραμματιστεί  εκ νέου.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box