Δωρεάν υγειονομικό υλικό από το επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με απόλυτη συνειδητοποίηση του ενεργού ρόλου του, στην στήριξη που διαχρονικά παρέχει, και στην τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας, διένειμε σήμερα δωρεάν υγειονομικό υλικό στην προσπάθειά του να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην ενίσχυση των υπηρεσιών πρώτης γραμμής στον αγώνα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, και την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητά μας.

Εκπροσωπώντας την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κος Αλέξανδρος Πάσχος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κος Ηλίας Τσακίρης διένειμαν ικανή ποσότητα γάντια, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, φόρμες και ποδιές μιας χρήσης, στο Γ.Ν. Φιλιατών, στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, στο Κ.Υ. Παραμυθιάς και Μαργαριτίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. 

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Υπομονή και να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο κι ασφαλέστερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box