Επιμελητήριο Πρέβεζας: Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων στην ΔΕΘ

Δωρεάν προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων του  Ν. Πρέβεζας που διαθέτουν προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) και προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, που διαθέτουν προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) και προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε), ότι μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους  Δωρεάν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που διαθέτει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης  Ηπείρου. Η παρουσίαση των εν λόγω προϊόντων θα γίνει αυθημερόν στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 και θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και από τους  τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου. Πέρα από την προώθηση και προβολή των προϊόντων θα γίνει και η καταγραφή τους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή . 

Για  περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης  Ηπείρου τηλ. 6946511761 κ. Γκόλα Δημήτριο, καθώς και στο Επιμελητήριο Πρέβεζας  τηλ. 2682029414 κ. Θάνου Σοφία.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box