Δυναμικό παρόν του Δήμου Πάργας στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρόν του Δήμου Πάργας στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης
Παρά το γεγονός ότι φέτος ο Δήμος Πάργας επέλεξε να εκπροσωπηθεί από το μεγάλο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να δώσει ένα δυναμικό παρόν.
Ο Δήμος Πάργας είχε το δικό του stand με έντυπο διαφημιστικό υλικό στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και τους δικούς του ανθρώπους με μια ιδιαιτερότητα που δεν είχαν τα άλλα περίπτερα.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας διένειμε το έντυπο υλικό, έδινε πληροφορίες στους επισκέπτες της έκθεσης, ενώ τους καλούσε να επισκεφθούν τον Δήμο Πάργας.
Ήταν μια άμεση επαφή με τον κόσμο της βόρειας Ελλάδας και της κεντρικής Μακεδονίας αλλά και τους ανθρώπους του τουρισμού, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.

πηγή http://prevezaposto.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: