Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δράση των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας στην Πάργα

Ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας συνοδευόμενοι από τον  Διευθυντή του σχολείου Αναστάσιο Σαλή και την Υποδιευθύντρια Κυριακή Φωτιάδου, στα πλαίσια λειτουργίας της Εικονικής Επιχείρησης «Smart Electronic Bin» που έχουν δημιουργήσει, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά. Η αντιπροσωπία των μαθητών ανέπτυξε το αντικείμενο της εικονικής επιχείρησης που αφορά ένα ηλεκτρονικό κιτ για τον έλεγχο πληρότητας κάδων με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, με στόχο την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Πάργας μετά την ουσιαστική συζήτηση που είχε με τους μαθητές, τους  ευχαρίστησε για την επίσκεψη, αλλά και για την ευγενική πρωτοβουλία που είχαν να προχωρήσουν σε εθελοντικό καθαρισμό του Κάστρου της Πάργας, σαν δράση κοινωνικής ευθύνης της εικονικής τους επιχείρησης.

Η προσπάθεια αυτή δείχνει την αξία που έχει η εκπαίδευση σε θέματα ευαισθητοποίησης των μαθητών για την ανακύκλωση, τον  σεβασμό του περιβάλλοντος, αλλά και την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων.