Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δράσεις του Κέντρου κοινότητας δήμου Σουλίου για παιδιά και γονείς χωρίς ενημέρωση από τον δήμο

Για άλλη μια φορά ο δήμος Σουλίου δείχνει την αδιαφορία του για την σωστή ενημέρωση των δημοτών του. Αυτή την φορά είδαμε στο προσωπικό προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο της ψυχολόγου του Κέντρου κοινότητας την ανακοίνωση που έχουμε στην συνέχεια.

Ούτε δελτίο τύπου έχει σταλεί, ούτε καν στην ιστοσελίδα του δήμου δεν έχει αναρτηθεί, ούτε καν στην σελίδα του Κέντρου Κοινότητας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δηλαδή για να ενημερωθεί ο πολίτης ή τα ΜΜΕ ώστε να ενημερώσουν τον πολίτη πρέπει να παρακολουθούν τα προσωπικά προφίλ του καθενός που σχετίζεται με τον δήμο Σουλίου;

Διαβάστε και την είδηση:

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σουλίου, παρέχονται για την φετινή σχολική χρονιά, δράσεις σε παιδιά και γονείς.

Συγκεκριμένα:

Α) Παρέχεται ατομική συμβουλευτική υποστήριξη στα παιδιά και στους γονείς, καθώς και εξατομικευμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων από την Ψυχολόγο του Κέντρου.

Β) Εξατομικευμένες υποστηρικτικές δράσεις σε συνεργασία με τον μαθητή και την οικογένεια για την διερεύνηση αναγκών και δυνατοτήτων τους.

Γ)Παρέχονται τεστ τα οποία βοηθούν στην διάγνωση αναγκών και πιθανών δυσκολιών (ψυχοδιαγνωστικά τεστ) των μαθητών καθώς και άλλες μέθοδοι ψυχολογικής υποστήριξης, διάγνωσης και σχολικής ετοιμότητας εξατομικευμένα από την Ψυχολόγο του Κέντρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας Δ. Σουλίου, Δευτέρα- Παρασκευή , 09.00π.μ 14.00μ.μτηλ. : 2666360138 Βασιλική Ντάφλου , ΠΕ Ψυχολόγος