Διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία

Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σχετικά με την διεύρυνση του κόμματος:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανέλαβε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απορρέουν από την απόφαση του κόμματος για την διεύρυνση και την αντιστοίχηση των μελών με το εκλογικό του ποσοστό. 

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις- συζητήσεις (μία στην Ηγουμενίτσα με Μαντά – Κοκκινοβασίλη και μία στους Φιλιάτες με Μαντά), με την συμμετοχή και του βουλευτή Μ. Κάτση Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.

Η εγγραφή των νέων μελών μέχρι στιγμής κινείτε σε ικανοποιητικό βαθμό, συν 45%. Προγραμματίζονται εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους. 

Διευρύνθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή με στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας και συνεδρίασε δύο φορές με θέματα οργανωτικά και προγραμματισμό δράσης. 

Στην Ηγουμενίτσα έγινε στις 7-12-2019 ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών με την παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη και αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει στους Φιλιάτες στις 14-12-2019.

Είναι ενθαρρυντικό ότι καθημερινά αρκετοί συμπολίτες μας εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στην νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείτε από μια νεοσυντηρητική κυβέρνηση και εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να αντιδράσουν.

Τους καλούμε να συστρατευτούν για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Αλλάζουμε – Δυναμώνουμε – Προχωράμε

Παπαρούνας Παύλος

Συντονιστής ΝΕ Θεσπρωτίας 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box