Διανομή τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας) σε άπορες οικογένειες

Διανομή τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας) σε άπορες οικογένειες
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας, αφουγκραζόμενο τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, προσέφερε ανιδιοτελώς τη βοήθειά του σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Νομού που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, 114 άπορες οικογένειες της περιοχής έλαβαν κυρίως υλική αλλά και ηθική υποστήριξη, λαμβάνοντας τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και είδη που απεστάλησαν από την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αυτό τον σκοπό.

Οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες εθελόντριες του Τμήματος Ηγουμενίτσας, με πίστη στην Ερυθροσταυρική δεοντολογία, προσπάθησαν να μετατρέφουν τον πόνο και τη στεναχώρια συνανθρώπων μας σε χαρά και ελπίδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα της ενσυνείδητης ανιδιοτελούς προσφοράς σε μια εποχή έντονων δυσκολιών.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box