Διαμαρτυρία στην Παραμυθιά για το κλείσιμο της Πειραιώς (βίντεο – φωτό)

Για 2 ώρες το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση – διαμαρτυρία στην Παραμυθιά για το επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.

Στην διαμαρτυρία εκτός του δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη ήταν οι: βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, πρόεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς Νικος Κώτσης, τραπεζικοί συνδικαλιστές, αντιδήμαρχοι κ.α.

Το αίτημα όλων είναι να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα καθώς διαφορετικά θα είναι ένα πλήγμα για την πόλη, την ανάπτυξη, τους επιχειρηματίες, τον αγροτικό κόσμο, και τους ευάλωτους πολίτες μεγάλης ηλικίας.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα μας ο Γιάννης Καραγιάννης, ο Μάριος Κάτσης, η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο Αλέκος Πάσχος και ο Νίκος Κώτσης. Επίσης δείτε αποσπάσματα από τις ομιλίες:

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box