Διακήρυξη διαγωνισμού για την ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Πάργας

Ο Δήμαρχος Πάργας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνικοοικονομικά συμφερότερη προσφορά για την ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω υπηρεσίας, προϋπολογισμού 72.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 25/05/2016 , ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 12:00 π.μ. ώρα λήξης (Κατάθεσης προσφορών) 12:30 π.μ. στα γραφεία της έδρας του Δήμου, στο Καναλλάκι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί

α) Οι αναγνωρισμένοι ανάδοχοι του αντικειμένου που δημοπρατείται και που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.

β) Όσοι παραλάβουν τεύχη δημοπράτησης (Διακήρυξη & Μελέτη) τα οποία διατίθενται σε έντυπη μορφή από το τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάργας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου μέχρι και την Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο: 2684022270 κ. Μπόχτης Θ.- 2684029213 κ. Γιαννόπουλος Ε.)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: