Δημήτρης Γκαμπρέλας: Έχω διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό

Ο περιφερειακό σύμβουλος με τους Ορίζοντες Ηπείρου, Δημήτρης Γκαμπρέλας με ανακοίνωση του δίνει την πληροφορία ότι βρέθηκε θετικός στον ιό του κορονοϊού. Γράφει στην σελίδα του:

Καλο σας μεσημερι.

Έχοντας προσέλθει οικειοθελώς για εξέταση κορονοιου, θεωρώ ως υποχρέωση μου να ενημερώσω φίλους και πελάτες των επιχειρήσεων μου, ότι έχω διαγνωσθεί θετικός στον κορονοιο. Έχοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας, προσήλθα στο Νοσοκομείο Φιλιατών για τη διεξαγωγή του σχετικού τεστ.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσματων αμέσως προχώρησα, σε συνεννόηση με την πολιτική προστασία και τον ΕΟΔΥ, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχοντας τηρήσει πλήρως τα σχετικά πρωτόκολλα και τους προβλεπομενους κανόνες. Περαν του άμεσου ατομικού και οικογενειακου μου κύκλου, η ατομική μου ευθύνη διέπεται και από την αντίστοιχη επαγγελματικη δεοντολογία. Η ανάγκη προφύλαξης του ευρύτερου κοινού, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού μας, που εμπιστεύεται τις οικογενειακές μας επιχειρήσεις τόσα χρόνια είναι ένα εξίσου σημαντικό και αναπόσπαστο δεδομένο της ζωής μου και της οικογενείας μου. Ως εκ τούτου έχω προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα: πρώτον, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλατησης για περαιτέρω κρούσματα στο ενδεδειγμένο προσωπικό μου περιβάλλον όπως επιτάσσει ο ΟΕΔΥ, δεύτερον, οι επιχειρήσεις δεν λειτουργούν, τρίτον σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενδελεχούς απολύμανσης, επαναλαμβάνω, ακριβώς όπως επιτάσσουν τα πρωτόκολλα, και, τέταρτον, αύριο η οικογένεια μου και το προσωπικό μας θα προσέλθει για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο ίδιος έχω τεθεί στην απαραίτητη καραντίνα. Θα συνεχίσω να σας ενημερώνω με όλες τις απαραίτητες σχετικές εξελίξεις. Επιπλέον, πέραν της ηθικής μου υποχρέωσης να λειτουργήσω ορθά απέναντι σε φίλους και πελάτες, πρόθεση μου είναι να λειτουργήσω και με υψηλοτάτη συμπεριφορά ατομικής ευθύνης για ένα λόγο επιπλέον λόγω της εμπλοκής μου στα κοινά. Οφείλουμε να είμαστε παράδειγμα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ανάλογα με την εξέλιξη θα κοινοποιώ και τις όποιες απαραίτητες σχετικές πληροφορίες. Σας ευχαριστώ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε ένα  like….

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box