Δημήτρης Γκαμπρέλας: έκανα 2 ακόμη τεστ και είναι αρνητικά στον covid 19

Με νέα ανάρτηση του ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Γκαμπρέλας ενημερώνει ότι έκανε 2 ακόμα τεστ για τον κορονοϊό, ένα σε ιδιωτικό κέντρο και ένα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Έτσι πλέον οι επιχειρήσεις του λειτουργούν ξανά.

Έγραψε ο Δημήτρης Γκαμπρέλας:

Καλημέρα φίλοι. Υποσχέθηκα οτι θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη της υγείας μου. Αυτό λοιπόν θα είναι και το τελευταίο μήνυμα σχετικά με το θέμα αυτό!!! Μετά απο δυο επιπλέον τέστ, ένα τη Δευτέρα σε ιδιωτικό κέντρο και ένα χθές Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων διεγνώσθη αρνητικός! Χαίρω άκρας υγείας ! Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά “μετά απο τόσα τέστ πρέπει να είμαι ο πιο ασφαλής άνθρωπος στην Ήπειρο”. Όπως σας είχα ενημερώσει και στο μήνυμα της Παρασκευής που μας πέρασε στα πλαίσια της ιχνηλασίας, συγγενείς, φίλοι και προσωπικό είχαν διαγνωσθεί εξ’ αρχής αρνητικοί, οπότε και αύριο Παρασκευή, 28/8, οι δύο επιχειρήσεις μας ανοίγουν τις πόρτες τους πλέον στο κοινό και σε όλους εκείνους που δεκαετίες μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Εξυπακούεται, όπως και πριν το συμβάν, τα προβλεπόμενα μέτρα θα τηρούνται στο ακέραιο. Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να πω δύο πράγματα: πρώτον, αυτές τις δύσκολες ώρες δοκιμάζεται ο άνθρωπος…το μυαλό του, η καρδιά του, η ψυχή του. Σε αυτή τη δοκιμασία η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον όλων σας με συγκίνησαν ειλικρινά και σας ευχαριστώ πολύ! Δεύτερον, είναι λογικό μετά απο τα δύο διαδοχικά αρνητικά τέστ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, απο το πρώτο θετικό, να έχω τις αμφιβολίες μου για την αρτιότητα και την αδιαβλητότητα της τυπικής διαδικασίας συλλογής του δείγματος και της διάγνωσης. Ο νοών νοείτω. Σας ευχαριστώ.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box