Δημήτρης Αποστόλου: Ο Κούγιας δεν είπε τα αδιανόητα τυχαία

Την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε ο γνωστός σεναριογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Αποστόλου. 

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δ. Αποστόλου, σχετικά με τα όσα έχει πει ο Α. Κούγιας από την ώρα που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δ. Λιγνάδη, σημείωσε τα εξής: 

«Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία; Στα κρυφά κατάστιχα (τι κάνουν ενώ εσυ κοιμάσαι…) του πολύ “σοβαρού” νομικού πολιτισμού μας υπάρχει ένας παλιός νόμος και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα, εκτός κι αν συντρέχει ειδική σχέση όπως, για παράδειγμα, αυτή μεταξύ δασκάλου – μαθητή, σοφρωνιστικού υπαλλήλου – κρατούμενου κ.ο.κ.Το 15χρονο που δεν έχει κάνει ακόμα στο σχολείο του τη λέξη συναίνεση έρμαιο στα χέρια του κάθε ανώμαλου εχει ευθύνη απόφασης και συνομολογεί σε πράξη; Περαν του εμετού κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και άλλες αδικες “ενέργειες”… Ψυχανεμίζεστε πού το παω και πού το πάνε;».

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box