Δεν ζητάει συγγνώμη ο Πολάκης σε Κυμπουρόπουλο: «Η δική μου συγγνώμη είναι μέσα από το έργο μου στην υγεία»

Προσωπική επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε απο το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την χθεσινή του ομιλία απέδειξε πως το πολιτικό του εκτόπισμα είναι μηδαμινό.

Υποστήριξε ότι μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο στην ΝΔ έχει μείνει μόνο φόβος και πανικός.

«Κύριε Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος γιατί εσείς εκπροσωπείται τους λίγους, τους μέτριους και αυτούς που προσκυνούν τα αφεντικά τους.

Εμείς εκφράζουμε αυτούς που δεν προσκύνησαν τους ισχυρούς, που ότι κουράστηκαν για να πετύχουν» είπε.

Σχετικά με τον κ. Κυμπουρόπουλο ανέφερε «ότι τα άτομα με αναπηρία έχουν τον αμέριστο σεβασμό μου γιατί τον δικαιούνται και τον αξίζουν».

«Απόδειξη του σεβασμού μου προς τον κ. Κυμπουρόπουλο είναι ότι εγώ τον αντιμετώπισα ως ισότιμο αξιότιμο πολιτικό συνομιλιτή σε αντίθεση με τα στελέχη της ΝΔ που τον αντιμετωπίζουν ως ανύμπορο» είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα με ειρωνικό ύφος τόνισε πως πράγματι είναι φασίστας γιατί δεν έχει κάνει καμία μήνυση ούτε σε πολιτικούς ούτε σε δημοσιογράφους τονίζοντας πως η «φασιστική» του νοοτροπία φάνηκε με την κατάργηση του πεντάευρου στα νοσοκομεία.

«Είμαι επικίνδυνος για την δική σας δημοκρατία γιατί εγώ παίρνω δάνεια με υποθήκη το σπίτι μου κι όχι με αέρα. Τα δάνεια μου τα αποπληρώνω κανονικά κι όχι όπως η ΝΔ που τα χρωστάει. Δεν έχω φίλο τον Χριστοφοράκο ούτε έχω πάρει δωράκια τηλεφωνικά κέντρα. Ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου έχουμε υπεράκτιες εταιρίες» είπε.

«Εμένα οι συνεργάτες μου ήταν ιδιοκτήτες συνεργείων και δεν ασελγούσαν σε ανήλικα» συμπλήρωσε με νόημα. Ο ίδιος έκλεισε την ομιλία του με μια μαντινάδα.

«Όλοι οι καιροί με δέρνουμε μα οι κλώνοι μου δεν σπούνε γιαυτο θα σας ξανακερδίσουμε» είπε.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: