“Δεν είσαι μόνος” – Το συγκινητικό τραγούδι μια νοσοκόμας σε ασθενείς στη ΜΕΘ

Μήνυμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και ελπίδας από μια νοσοκόμα στην Οτάβα που τραγουδά για τους ασθενείς της στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να τους πει ότι δεν είναι μόνοι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το Νοσοκομείο της Οτάβα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τη νοσοκόμα Amy-Lynn Howson που τη δείχνει να στέκεται έξω από το δωμάτιο ενός ασθενούς στην εντατική. Παίζει κιθάρα και λέει το τραγούδι της με τον τίτλο “Δεν είσαι μόνος” .

Η ίδια είπε σε συνέντευξη που έδωσε ότι το έγραψε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, όταν ένας φίλος της αγωνιζόταν με κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας και της θύμισε κάποιες από τις δικές της μάχες.

“Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν τις απαντήσεις για να σας πουν πώς θα διορθωθούν τα πράγματα ή πώς θα γίνουν καλύτερα”, δήλωσε η Howson. “Αλλά στο δικό μου ταξίδι στη ζωή, όταν κάποιος ήταν εκεί, ήταν μαζί μου, μερικές φορές αυτό μπορεί να αλλάξει μια ζωή”.

πηγή ertnews.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box