Δεν ήταν τροχαίο ατύχημα αλλά απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι τροχαίο ατύχημα αποδεικνύεται ότι ήταν η παράσυρση ενός πεζού το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου έξω από επιχείρηση στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το περιστατικό συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε ένα νεαρό άνδρα και, στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων και τελικά σώθηκε.

Ωστόσο, μετά από την προανάκριση και την αξιολόγηση οπτικού υλικού από την Τροχαία και τη Διεύθυνση Ασφαλείας, αποδείχτηκε ότι δεν επρόκειτο για τροχαίο, αλλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άνδρες από το Ηράκλειο είναι οι δράστες της επίθεσης, λόγω διαφορών που είχαν με το θύμα. Μάλιστα στο υλικό από τις κάμερες, αποδεικνύεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τον στόχο τους τις προηγούμενες ημέρες και πραγματοποίησαν την επίθεση, μόλις το θύμα έκλεισε την επιχείρησή του και ετοιμάζονταν να φύγει.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία της προανάκρισης, ενώ τίποτα δεν αποκλείει να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.

πηγη ertnews.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box