Δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο λιμάνι

Δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο λιμάνι

Θέματα σχετικά με τα έργα της Β΄ και Γ1 Φάσης, καθώς και οι προοπτικές του Λιμένα Ηγουμενίτσας συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο λιμένα Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της περιοδεία του στο Νομό Θεσπρωτίας.
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα τα έργα της Β΄ και Γ1 Φάσης, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Νταής. Ακολούθησε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις δράσεις που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Λιμένα Ηγουμενίτσας, για τα μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τις δράσεις ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου και την αναβάθμιση των τουριστικών καταφυγίων Συβότων, Πλαταριάς και Σαγιάδας.
Για την πορεία των έργων ακολούθησε ενημέρωση από τους υπεύθυνους της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής (Ε.Υ.Δ.Ε.Κ.Σ.Σ.Υ.) και τον υπεύθυνο του εργοταξίου για την Γ1 Φάση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: