Δίωξη σε τραυματιοφορέα του Αγία Σοφία για ασέλγεια ανηλίκου

Ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, άσκησε η Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία που καταγγέλθηκε από συνάδελφό του. 

Οτραυματιοφορέας, ο οποίος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθη μετά από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του.

Κακοποίηση δύο ανηλίκων

Την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση που οδήγησε στη δίωξή του διενήργησε η εισαγγελέας Χαιδω Ζούγρη κατόπιν παραγγελίας της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες περί κακοποίησης δύο ανηλίκων και Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο που κατέληξε στο ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για ανάρμοστη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργαζόμενου στο Παίδων.

Ο κατηγορούμενος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box