Δήμος Φιλιατών: επίσκεψη κλιμακίου της αντιπροσωπείας της Ταϊβάν

Δήμος Φιλιατών: επίσκεψη κλιμακίου της αντιπροσωπείας της Ταϊβάν
Στις 17/03/2017, επισκέφτηκε τον ακριτικό μας Δήμο κλιμάκιο της Αντιπροσωπείας της Ταϊβάν με επικεφαλή τον κ. Sherman S. Kuo, ύστερα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα. Με την επίσκεψη αυτή, αξιοποιήσαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στην εν λόγω αντιπροσωπεία τα επενδυτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας με σκοπό την καλύτερη συνεργασία των επιχειρήσεων των χωρών μας. Ταυτόχρονα μας δόθηκε η ευκαιρία να τους συνοδεύσουμε σε καινοτόμες επιχειρήσεις του τόπου μας για να δοκιμάσουν τα εκλεκτά τους προϊόντα ( Ψάρια, Φέτα, Μανταρίνια & Πορτοκάλια ) που εξάγονται ήδη σε πολλές προηγμένες χώρες του κόσμου και μπορούν να εξαχθούν και στην χώρα τους καλύπτοντας ποιοτικά τις καθημερινές γευστικές διατροφικές απαιτήσεις των συμπολιτών τους. Επίσης ο Δήμαρχος Φιλιατών, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα γιατί με την ευγενική χορηγία των μπουφάν που μοιράσανε, στους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, προσφέρανε χαρά και ικανοποίηση, στη μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας. Η συγκεκριμένη ενέργεια, αλληλεγγύης και φιλίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους συμπολίτες μας. Διότι, στην δύσκολη περίοδο που περνάει η περιοχή μας και η χώρα μας, υποδηλώνει τα αισθήματα φιλίας και τους κοινούς δεσμούς του λαού της Ταϊβάν με τον ελληνικό λαό.
Η Δημοτική μας Αρχή προσδοκά και αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επόμενη επίσκεψή της εν λόγω αντιπροσωπείας στον τόπο μας προτιθέμενη να την φιλοξενήσει.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box