Δήμος Σουλίου: Ψήφισμα για το θάνατο της Άννας Βούλγαρη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σουλίου, που συνήλθε σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 19:30 σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στην Παραμυθιά, εισήχθη ως θέμα η έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο της ευεργέτιδας της Παραμυθιάς Άννας Βούλγαρη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του:

  1. Το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου της αείμνηστης ευεργέτιδας της Παραμυθιάς Άννας Βούλγαρη.
  2. Το γεγονός ότι η εκλιπούσα, απόγονος του ευεργέτη της Παραμυθιάς και ιδρυτή της δυναστείας του οίκου κοσμημάτων Bulgari, υπήρξε σημαντική και πολύπλευρη προσωπικότητα, με προσφορά στο διεθνή πνευματικό, καλλιτεχνικό, κοινωνικό και οικονομικό χώρο.
  3. Το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία της πνοή αγαπούσε, ενδιαφερόταν αγωνιούσε και προσπαθούσε να βοηθήσει στην υλοποίηση και ανάδειξη του Σχολείου Βούλγαρη ως «Πολυχώρος Τέχνης, Ιστορίας, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης».
  4. Το γεγονός ότι παρέμεινε ευεργέτιδα που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής της και άφησε σημαντική παρακαταθήκη, τιμώντας την παράδοση των ευεργετών της Ηπείρου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για το θάνατο της μεγάλης ευεργέτιδας του τόπου μας.
  2. Εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.
  3. Το παρόν ψήφισμα, να επιδοθεί στην οικογένειά της και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box