Δήμος Σουλίου: Συνάντηση με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη

Δήμος Σουλίου: Συνάντηση με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη

Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είχε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση με τους αντιδημάρχους Βάσω Ντούκα και Θεόδωρο Μπάτση. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης ο οποίος σημείωσε:
Συζητήθηκαν θέματα αδειοδοτήσεων των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τις θετικές διατάξεις που απλοποιούν τη διαδικασία και που ψηφίστηκαν με τον πρόσφατο νόμο για το Δομημένο Περιβάλλον.

Επίσης, συζητήθηκαν υποδομές και έργα που θα μπορούσαν να προωθηθούν στο Δήμο Σουλίου, προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες καθημερινής προπόνησης των αθλητών τόσο στο στίβο και το ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Τέλος, εξετάσαμε την πορεία των ήδη υποβληθεισών προτάσεων σε εγκαταστάσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και την προοπτική ένταξης νέων μελετών που εκκρεμούν

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box