Δήμος Σουλίου: Συνάντηση με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ελαταριάς

Δήμος Σουλίου: Συνάντηση με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ελαταριάς
Την αγάπη για τον τόπο και τη συνεισφορά τους στην προβολή του εξαιρετικού φυσικού κάλλους τοπίου και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού εξέφρασαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαταριάς στη Δήμαρχο.
Συνώνυμο του εθελοντισμού και της προσφοράς και σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή καθάρισαν και πραγματοποίησαν σήμανση σε τρία μονοπάτια τα οποία ήδη επισκέπτονται ορειβατικοί σύλλογοι από την ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση έγινε συντονισμός για τις περαιτέρω ενέργειες. Ο τόπος μας ο μικρός ο μέγας έχει πολλά να αναδείξει αρκεί όλοι εμείς ο καθένας από το κομμάτι που του αντιστοιχεί να δώσει το καλύτερο του εαυτό, αυτό είναι το ζητούμενο, αυτός είναι ο στόχος και δημιουργεί ελπίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box