Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Δήμος Σουλίου: Προγράμματα “Άθλησης για Όλους” 2020 – 2021

Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει πως ξεκινά τις εγγραφές αθλούμενων στα παρακάτω Προγράμματα “Άθλησης για Όλους”  2020 – 2021:

  • Παιδί και Αθλητισμός (Παραμυθιά) (6-12 ετών)
  • Αθλητισμός Ενηλίκων (Παραμυθιά,  Ζερβοχώρι, Καρβουνάρι, Προδρόμι,Νεράιδα,Γαρδίκι) (19-65 ετών)
  • Αθλητισμός και Εφηβική ηλικία (Παραμυθιά, Γαρδίκι)(13-18 ετών)
  • Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (Παραμυθιά, Γαρδίκι) (Άνω τον 65 ετών)

Στο Αθλητικό πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι (ενήλικες και παιδιά). Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης , που διατίθεται εδώ ή στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σουλίου (Κ.Καραμανλή 179 ,  Παραμυθία) , συνοδευόμενη από ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης.

Οι αιτήσεις θα στέλνονται ηλεκτρονικά στο email του Δήμου Σουλίου : info@paramythia.gr ,

σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή, θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Σουλίου από 17/12/2020 ημέρα Πέμπτη έως και 30/12/2020 ημέρα Τετάρτη.

Λόγο της πανδημίας Covid-19 , για την ημερομηνία έναρξης και τρόπο λειτουργίας των τμημάτων θα ενημερωθείτε με  νέα ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Σπ. Καραγιάννης

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: