Δήμος Σουλίου: οι δράσεις του κέντρου κοινότητας

Δήμος Σουλίου: οι δράσεις του κέντρου κοινότητας
Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σουλίου παρέχονται για τη φετινή χρονιά δράσεις σε παιδιά και γονείς. Συγκεκριμένα :

Α)Παρέχεται ατομική συμβουλευτική υποστήριξη στα παιδιά και στους γονείς, καθώς και εξατομικευμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων από την ψυχολόγο του Κέντρου.
Β)Εξατομικευμένες υποστηρικτικές δράσεις σε συνεργασία με τον μαθητή και την οικογένεια για τη διερεύνηση αναγκών τους και δυνατοτήτων τους από την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου.
Γ)Παρέχονται test τα οποία βοηθούν στην διάγνωση αναγκών και πιθανών δυσκολιών (ψυχοδιαγνωστικά test) των μαθητών καθώς και άλλες μέθοδοι ψυχολογικής υποστήριξης, διάγνωσης και σχολικής ετοιμότητας εξατομικευμένα από την Ψυχολόγο του Κέντρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας Δ.Σουλίου, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 π.μ.– 14:00μ.μ.
τηλ.:2666360137 – 2666360138.
Αποστολίδου Ιωάννα & Ντάφλου Βασιλική

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box