Δήμος Σουλίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζώων για τα δημοτικά βοσκοτόπια

Δήμος Σουλίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζώων για τα δημοτικά βοσκοτόπια
‘Έχοντας υπόψη του τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. Δ/τος 318/69 “περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των προσόδων των Δήμων και Κοινοτήτων

Κ α λ ο ύ μ ε:
Όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες μας, κατόχους μικρών και μεγάλων ζώων, να προσέλθουν στα Δημοτικά Καταστήματα, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ή ΑΧΕΡΟΝΤΑ ή ΣΟΥΛΙΟΥ, από 02-11-2016 μέχρι & 30-12-2016, να καταθέσουν δήλωση στην οποία θα φαίνεται ο ακριβής κατά είδος αριθμός των ζώων, που επιθυμούν να εισάγουν στις Δημοτικές βοσκές της Τοπικής ή Δημοτικής Κοινότητας, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους, κατά το έτος 2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά την 30-12-2016 θα είναι εκπρόθεσμες και θα επιβάλλεται πρόστιμο σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό 50% επί του νόμιμου καταβληθέντος δικαιώματος βοσκής, ότι δηλαδή προβλέπεται από τον κανονισμό βοσκής του Δήμου Σουλίου.

Μ.Ε.Δ

H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box