Δήμος Σουλίου: ξεκίνησαν οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020το πρόγραμμα  Δράσης «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά  τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ , για το σχολικό έτος 2020-2021.

 Με την εξαιρετικά καινοτόμο διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής  αίτησης μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών.

Οι  ενδιαφερόμενοι  γονείς  για την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς  και τα ΚΔΑΠ  θα πρέπει  να έχουν τα παρακάτω

στοιχεία:

  1. Κωδικοί taxisnet της ωφελούμενης μητέρας και του συζύγου.
  2. Εκτύπωση του Α.Μ.Κ.Α των γονέων και των ωφελούμενων τέκνων.
  3. Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

 Γραμματειακή υποστήριξη για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης  θα παρέχεται  στον παιδικό σταθμό Παραμυθιάς  ,στο παιδικό σταθμό Αχέροντα  και στο ισόγειο του Δημαρχείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και  ώρα  09:00 π.μ  μέχρι 14:00 μ.μ

 Τηλέφωνα  Επικοινωνίας  2666024024  –  2666041500  και 2666360137

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: