Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμος Σουλίου: Ξεκίνημα με προβλήματα στο δημοτικό Ξηρολόφου (βίντεο)

Δήμος Σουλίου: Ξεκίνημα με προβλήματα στο δημοτικό Ξηρολόφου (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας, στον Ξηρόλοφο του δήμου Σουλίου.

Όμως η έναρξη δεν είναι ανέφελη καθώς το πρόβλημα με την μετακίνηση των μαθητών συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να είναι υπαρκτό.

Την προηγούμενη χρονιά οι γονείς είχαν κλείσει για λίγες μέρες το σχολείο ζητώντας να υπάρχουν δύο δρομολόγια λεωφορείων ώστε να εξυπηρετούνται οι μικροί μαθητές χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ξυπνάν από τις 6.30 το πρωί. Μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των γονιών με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, υπήρξε η υπόσχεση ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Όμως παρόλες τις ενέργειες και τις υποσχέσεις το πρόβλημα δεν λύθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δεν άφησε έτσι το θέμα, αλλά το μόνο που τελικά κέρδισε, ήταν νέες υποσχέσεις. Οπότε το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Αν τελικά εντός της εβδομάδας δεν γίνουν πράξη οι υποσχέσεις τότε οι γονείς θα κάνουν γενική συνέλευση την Κυριακή ώστε να αποφασίσουν το τι θα κάνουν με αυτό το θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τι είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Πέτσιος σήμερα το πρωί στην έναρξη της σχολικής χρονιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.