Δήμος Σουλίου: Με επιτυχία η ημερίδα στον Αυλότοπο

Δήμος Σουλίου: Με επιτυχία η ημερίδα στον Αυλότοπο
Με επιτυχία έγινε η ημερίδα στον αυλότοπο που αφορά την κτηνοτροαφία στην εποχή της κρίσης. Παρούσα ήταν και η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση η οποία έγραφε στην σελίδα της στο facebook τα εξής για την ημερίδα:
Στον Αυλότοπο μια από τις 5 τοπικές κοινότητες της δημοτικής ενότητας Σουλίου του δήμου μας βρεθήκαμε χθες με τους αντιδημάρχους κ. Ντούκα Βασιλική και κ. Μπάτση Θεόδωρο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγου Αυλότοπου σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα :Η κτηνοτροφία ως μοχλός ανάπτυξης σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Στη γεμάτη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου ενημερωθήκαμε από διακεκριμένους επιστήμονες σε θέματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του τόπου μας. Συγχαρητήρια στο σύλλογο Αυλότοπου για την πρωτοβουλία , στους ομιλητές για την παρουσία τους καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας για να κάνουμε ή να διεκδικήσουμε ότι βοηθάει την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα .Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box