Δήμος Σουλίου: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Λάμποβο

Δήμος Σουλίου: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Λάμποβο

Ενημερώνουμε τους δημότες – επισκέπτες του Δήμου Σουλίου ότι ενόψει της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης «Λάμποβο» Παραμυθιάς θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Από 25/09/2016 έως 23/10/2016 ο περιφερειακός Αγίου Δονάτου, θα παραμείνει κλειστός από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά.
Από 1/10/2016 έως 23/10/2016 η Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα παραμείνει κλειστή από παλιό Δημαρχείο μέχρι και το κόμβο Γαλατά. Εκτός κυκλοφορίας θα είναι το τμήμα της ανόδου ανάμεσα απο τα φανάρια της λαϊκής αγοράς και της πλατείας Μ. Παραμυθιώτη.
Επισης, η Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο τις βραδινές ώρες από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι και τις 16 του ίδιου μήνα. Ενώ το Παρκινγκ του Σχολείου Βούλγαρη θα παραμείνει κλειστό από 30/9/2016 μέχρι και τις 20/10/2016.
Υπενθυμίζουμε ότι η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: