Δήμος Σουλίου: θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Παραμυθιάς

Ο Δήμος Σουλίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις κατά της διασποράς του ιού COVID-19, ενημερώνει τους εκθέτες-καταναλωτές της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, ότι στις 06 Μαρτίου ημέρα Σάββατο,  η Λαϊκή-Δημοτική Αγορά Παραμυθιάς θα λειτουργήσει στην κανονική θέση της  με επέκταση του χώρου αγορών ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προφύλαξης.

 Θα συμμετέχουν μόνο οι παραγωγοί – έμποροι αγροτικών προϊόντων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, οι συμμετέχοντες πωλητές-καταναλωτές/κοινό, που παρευρίσκονται στο χώρο της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, για την αυστηρή τήρηση των παρακάτω:

  • των ορίων των θέσεών τους
  • της ελάχιστης απόστασης των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.
  • της τήρησης των αποστάσεων ( 1,5 μέτρο)  ώστε να  αποφύγουμε το συνωστισμό μεταξύ εκθετών και καταναλωτών.
  • την υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και των καταναλωτών/κοινού.

ΠΡΟΣΟΧΗΟι θέσεις που θα καταλάβουν οι παραγωγοί-έμποροι είναι προσαρμοσμένες στα νέα μέτρα κατά της διασποράς του ιού COVID-19 και έχουν αναρτηθεί σε εμφανή σημεία στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς.

Για τη διασφάλιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ θα υπάρξει αυστηρή και συστηματική επιτήρηση των ανωτέρω μέτρων, από τα αρμόδια όργανα της πολιτικής προστασίας και ειδικότερα από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ  –  ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛEΙΣ

ΔΗΜΟΣ  ΣΟΥΛΙΟΥ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box