Δήμος Σουλίου: η δημοτική αρχή ευχαριστεί για τις δωρεές στο κοινωνικό παντοπωλείο

Δήμος Σουλίου: η δημοτική αρχή ευχαριστεί για τις δωρεές στο κοινωνικό παντοπωλείο

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους φορείς και ιδιώτες για τις χορηγίες τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και συγκεκριμένα τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς, τους πολιτιστικούς Συλλόγους Αγοράς, Ξηρολόφου και Παγκρατίου, το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς, το Γυμνάσιο Παραμυθιάς, το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου, το Δημοτικό Σχολείου Γαρδικίου – Σκανδάλου και τον συμπολίτη μας Θεοφάνη Κυριάκη.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους απλούς συμπολίτες μας και καταστηματάρχες, που με το περίσσευμα της αγάπης τους γεμίζουν συνεχώς το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας.

Στο Δήμο Σουλίου στηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» 120 νοικοκυριά συνανθρώπων μας ( οικογένειες και μεμονωμένα άτομα) και η προσπάθειά μας αυτή ενισχύεται κυρίως από την ανιδιοτελή προσφορά όλων των επωνύμων συμπολιτών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box