Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμος Σουλίου: επιστροφή στην νομιμότητα

Όπως είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης, το οικόπεδο 21 στην Γλυκή, το οποίο ήταν πηγή εντάσεων μεταξύ επιχειρηματιών, οριοθετήθηκε και έγινε περίφραξη ώστε να είναι διακριτά τα όρια της δημοτικής περιουσίας.

Η περίφραξη έγινε χθες από υπαλλήλους του δήμου, παρουσία της αστυνομίας, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις.

Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, και προεκλογικά φυσικά, αντιμετώπισε με διαφορετική φιλοσοφία το θέμα του τουρισμού στην Γλυκή και ιδιαίτερα το θέμα του οικοπέδου της αμαρτίας, του οικοπέδου 21. Ο δήμαρχος Θανάσης Ντάνης δεν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες σε βάρος των συμφερόντων του δήμου και της νομιμότητας και είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου.

Όσο για την παρουσία της αστυνομίας στο χώρο κατά την διάρκεια των εργασιών, αναλογιζόμενοι τις εντάσεις και τις βιοπραγίες προηγούμενων ετών, ήταν σίγουρα απαραίτητη, γιατί οι εικόνες βίας λεκτικής ή και σωματικής είναι αρνητικές για τον τουρισμό μας.

Ο δήμαρχος Θανάσης Ντάνης μετά την οριοθέτηση επισήμανε, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, ότι η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους τους δημότες και η προστασία της είναι καθήκον μας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής για την εφαρμογή των νόμων και την προστασία των συμφερόντων του δήμου και κατ΄ επέκταση των δημοτών.