Δήμος Σουλίου: Ενημέρωση από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου για το θολό νερό

Δήμος Σουλίου: Ενημέρωση από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου για το θολό νερό

Μετά την δήλωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Θεόδωρου Μπάτση στο Periodikostep.gr για την αιτία που το νερό ήταν θολό στο δίκτυο του Αχέροντα, έρχεται η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου Σουλίου να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς η ποιότητα του νερού έχει ελεγχθεί, όπως δείχνουν και τα έγγραφα.
Η ενημέρωση λέει: “Η θολερότητα του νερού στο δίκτυο που υδρεύεται η Δ.Ε Αχέροντα από τον Άμπουλα οφείλεται στον αποσυγχρονισμό της άντλησης της γεώτρησης λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού. Σε καμία περίπτωση αυτή η θολερότητα δεν οφείλεται σε ακαταλληλότητα του. Μέλημα και προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι η άριστη ποιότητα του νερού ύδρευσης και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το τελευταίο πιστοποιητικό μικροβιολογικής εξέτασης. Παρακαλούμε πολύ όσους ανακοινώνουν η διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις δημιουργούν πανικό και δυσφημούν την περιοχή μας”.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box